Національний бізнес - рейтинг України, завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності підприємств і за результатами рейтингування Компанія з управління активами «Всесвіт» отримала золото рейтингу в номінації «Фінансові показники успішної діяльності», як серед підприємств України, так і по Києву.

Національний бізнес-рейтинг - це міжнародна рейтингова програма. Головна її мета - визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши і порівнявши ефективність їх діяльності. Статус «Лідер галузі» отримують ті підприємства які демонструють клієнтам та інвесторам надійність і перспективність.

Отримання золота рейтингу для КУА «Всесвіт» - це важливе визнання результатів високопрофесійної і відповідальної роботи колективу компанії, детально прорахованою інвестиційної стратегії та антикризового управління активами.

Довідка:

Компанія з управління активами  «Всесвіт» була заснована в 2004 році та входить до Міжнародної інвестиційної групи «ВСІ». На сьогоднішній день  КУА «Всесвіт» управляє 250 млн. грн. активів, у тому числі активами одного з провідних Відкритих недержавних пенсійних фондів  НПФ «ВСІ» який був зареєстрований в числі перших у 2004 році і прийняв перший пенсійний внесок на початку 2005 року, Недержавного пенсійного фонду Української Греко-Католицької Церкви «Покрова», Відкритого диверсифікованого пайового інвестиційного фонду «ВСІ», трьох Закритих інвестиційних фондів  «Амальтея»«Каллісто» та «Еванте» через які реалізовуються проекти прямих інвестицій у комерційну нерухомість, телекомунікації та медичну галузь.

КУА «Всесвіт» є членом Європейської Бізнес Асоціації ( EBA), Американської Торгової Палати (ACC), Української Асоціації Інвестиційного Бізнесу а також співпрацює з Українською асоціацією адміністраторів пенсійних фондів

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925