Далекоглядні люди часто намагаються продумати перспективу власного життя. Для цього вони творять своєрідну стратегію. Одним із важливих запитань сьогодення – гідне життя на пенсії. Адже розмір пенсії, яку пропонує держава, - а це від 1769 грн на місяць при мінімальному розрахунку, - не завжди відповідає запитам та потребам людей. Тому люди починають задумуватися про майбутнє та шукати альтернативу. Таким варіантом є додаткова пенсія, можлива через участь у недержавному пенсійному фонді. Одним із них є Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова», створений у 2008 році під егідою Української Греко-Католицької Церкви.

Але хто справді може стати учасником Недержавного пенсійного фонду «Покрова»?

Перш за все, учасником Фонду може стати будь-яка особа: громадянин України, іноземець чи особа без громадянства. Тобто відкритість Недержавного пенсійного фонду «Покрова» виявляється у відсутності обмежень щодо участі. Саме таким було бажання його засновників – Фонд повинен мати можливість допомагати усім, хто цього потребує.

Також не існує жодних обмежень щодо віку, статі чи роду діяльності. Учасниками Фонду можуть стати як діти, так і особи пенсійного віку. Фонд не має виключного спрямування щодо забезпечення пенсії лише для працівників певної сфери діяльності. Будучи створеним під егідою Української Греко-Католицької Церкви, Фонд відкритий і для вірних чи духовенства інших Церков, а навіть для прихильників інших релігій.

Отож, не шукайте перешкод для того, щоби стати учасниками Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова», адже він сам не створює жодних.

Щодо пенсійних внесків, то вони також можуть здійснюватися кількома способами. По-перше, учасник фонду може здійснювати їх особисто на власну користь. Тобто може накопичувати кошти у фонді самостійно, наперед визначивши суму та регулярність цих внесків. По-друге, будь-яка особа може здійснювати внески на користь учасника. Йдеться тут про чоловіка чи жінку у подружжі, дітей, батьків чи інших родичів, близьких людей чи знайомих. І по-третє, роботодавець чи професійне обєднання на користь свого працівника – учасника фонду. Це здійснюється відповідно до корпоративної пенсійної програми.

Звідси слідує, що потрібно розділяти функції та зобовязання вкладника та учасника фонду. Адже учасник фонду не завжди є вкладником. Натомість це можуть здійснювати інші особи.

Як же стати учасником Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова»? Це доволі легко та швидко.

1.      Заповнити онлайн-заявку на сайті Фонду або ж дізнатися про інші можливості укладення пенсійного контракту за телефоном: 0-800-501-925

2.      Отримати пакет документів та безкоштовну консультацію за номером: 0-800-501-925

3.      Ознайомитися із умовами договору та запропонувати свої (початок сплати внесків, тривалість сплати внесків, регулярність та сума внесків)

4.      Надіслати підписані власноруч документи – пенсійний договір та пакет документів

5.      Розпочати активну співпрацю із Пенсійним фондом «Покрова» задля власної гідної пенсії.

Варто також пригадати, що усі пенсійні накопичення у Пенсійному фонді «Покрова» є приватною власністю учасника. Це значить, що у випадку смерті учасника, усі його попередньо накопичені кошти успадковуються згідно його волі.

Таким чином, запрошуємо і Вас долучитися до нашої спільноти та стати учасником Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова». Адже це дозволить Вам подбати про майбутнє та розсудливо поставитися до власного теперішнього.

 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925