Зустріч Владики Тараса (Сеньківа) з представниками фонду відбулася в Стрию 20 жовтня 2008 року в конференц-залі Єпархіального управління. Темами зустрічі стали питання утворення консультаційно-інформаційного центру фонду в єпархії, підготовка кваліфікованих працівників та умови укладення пенсійних контрактів і отримання пенсійних виплат.

З діяльністю фонду "Покрова" учасників зустрічі ознайомили о. Василь Копичин, голова Наглядової ради НПФ "Покрова", та голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів" і компаній з управління активами "Всесвіт", консультант проекту Світового банку "Запровадження пенсійної реформи в Україні" п. Володимир Ульянов.

Офіційно свою діяльність Недержавний пенсійний фонд "Покрова" розпочав 1 вересня 2008 року. Його засновником є Блаженніший Любомир, як голова Керівного центру "Патріарша курія УГКЦ". Серед головних пріоритетів фонду слід виокремити забезпечення надійного довгострокового збереження пенсійних накопичень, безумовне гарантування прав і законних інтересів учасників фонду з моменту укладення пенсійного контракту та виплата в майбутньому недержавної пенсії, яка не впливатиме на розмір державної пенсії.

о. Павло Худ
керівник Прес-служби Стрийської єпархії
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925