Проект закону щодо пенсійної реформи може бути розглянутий у першому читанні вже наступного пленарного тижня. Таке переконання висловив депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми подивимося, можливо, це буде на тому пленарному тижні, який у нас залишилася в березні (з 15 по 18 березня) ... Між першим і другим читанням проходить два тижні, тоді в квітні буде друге читання", - сказав Плотніков.

Як повідомлялося, у проекті Меморандуму про економічну та фінансову політику, узгодженого українською стороною та місією МВФ за результатами її роботи в Києві з 1 по 14 лютого сказано, що реалізація пенсійної реформи залишається в переліку ключових зобов'язань України для отримання чергового траншу кредиту.

При цьому ухвалити урядовий пенсійний закон парламент повинен до кінця березня.

Комітет Верховної ради з питань соціальної політики та праці, а також парламентський комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів запропонували Верховній раді відхилити законопроект "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи", поданий Кабінетом міністрів.

www.epravda.com.ua

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925