14 жовтня 2009 року Львівський консультаційний центр Недержавного пенсійного фонду «Покрова» організував прес-конференцію з нагоди річниці фонду.

Дійство відбувалося на Святоюрській горі в залі для прес-конференцій. Гостями зустрічі були: заступник керівника Львівського ВАТ «Ощадбанк» Охримович М.В., п. Безнацак К.М. із Головного управління праці та соціального захисту, головний бухгалтер Обласного управління Львівського лісгоспу Герасимович К.Л., місцева преса, ТРК "Ковчег", радіо "Воскресіння", церковні ЗМІ, учасники фонду зі Львова, представники парафій Львівської архиєпархії.

Прес-конференцію вів п. Мирослав Павлюк, директор радіо «Воскресіння».  Серед доповідачів були: голова ради фонду – о. Василь Копичин, регіональний координатор діяльності інформаційно-консультаційних центрів у Львівській області – п. Наталя Копичин та координатор діяльності Львівського інформаційно-консультаційного центру – п. Іван Копичин.

Доповідь о. Василя Копичина висвітлила ключове завдання НПФ «Покрова», яке полягає у соціальній спрямованості діяльності інформаційно-консультаційних центрів фонду. Голова фонду розповів про перспективи недержавного пенсійного забезпечення, можливості та сервіс, які пропонує НПФ «Покрова» для своїх учасників.

Координатор діяльності Львівського інформаційно-консультаційного центру п. Іван Копичин розповів про діяльність Львівського ІКЦ. Зокрема, він зазначив такі напрямки діяльності Львівського ІКЦ:  1) робота  з церковними структурами; 2) співпраця з юридичними та фізичними особами; 3) рекламна  та маркетингова діяльність.

За 2009 рік у Львівській архиєпархії  на деканальних зборах про діяльність «Покрови» проінформовано всіх священиків. Роздано 2000 флаєрів, для кожного священика передано плакат з логотипом НПФ «Покрова», зібрана база даних по церковних організаціях. Налагоджена активна  співпраця з радіо «Воскресіння», де неодноразово були трансляції передач про НПФ «Покрова».

Виступи закінчила регіональний координатор діяльності інформаційно-консультаційних центрів у Львівській області  п. Наталя Копичин. Вона  розповіла про особливості пенсійного забезпечення в Україні та проаналізувала  діяльність ІКЦ НПФ «Покрова» за 2009 рік в Україні та Львівській області.

Після доповідей учасники конференції мали змогу отримати відповіді на свої запитання.

На завершення свята позитивний настрій зустрічі підтримав квартет з Львівської філармонії. У їхньому виконанні прозвучала класична музика творів Моцарта, Вівальді та інших композиторів.  Усіх приємно вразив солодкий стіл під акомпанемент живої музики.

Відвідувачі та учасники зустрічі позитивно налаштовані для початку співпраці з фондом «Покрова». Цілодобова телефонна консультаційна лінія: 0-800-503-63-90.

 

п. Іван Копичин, координатор діяльності
Львівського інформаційно-консультаційного центру

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925