20 вересня у м. Теребовля Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів та НПФ «Покрова» відсвяткували першу річницю роботи фонду. До організації дійства долучилося Теребовлянське козацтво, оскільки празник Покрови Пресвятої Богородиці завжди був символом козацтва, отаман вважав за честь привітати НПФ «Покрову» з днем народження.

Під патронатом НПФ «Покрова» відбулися спортивні змагання між учнями середніх загальноосвітніх шкіл Теребовлянського району. Школярі змагалися у спритності, кмітливості, мірялись силами та показали справжній козацький дух. У конкурсі «Берегиня» юні козачки представили свої творчі талановиті роботи, які відобразилися у символічній українській вишиванці, малюнках та піснях.

Наприкінці змагань переможцям були вручені пам’ятні призи від НПФ «Покрова». Не обійшлося без куштування справжнього козацького кулішу, а на десерт іменинники пригощали всіх присутніх смачним святковим тортом. День народження завершився запальним концертом, веселими конкурсами та дитячими посмішками. Адже НПФ «Покрова» залишається не байдужим до молодого покоління, тому що діти – наше життя і так важливо подарувати їм гарний настрій і впевненість у щасливому , світлому майбутньому.


Цілодобова телефонна консультаційна лінія:

8-800-503-63-90
 Дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій Україні безкоштовні.

Прес-служба НПФ «Покрова»

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925