1. На новій веб-сторінці Товариства з обмеженою відповідальністю «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів» www.vseapf.com.ua, яка стала доступною для користувачів 13 квітня 2009 року реалізовано можливість учасникам НПФ «Покрова» у щоденному режимі особисто контролювати свої пенсійні накопичення за допомогою сучасних технологічних рішень.

2. Новий сайт суттєво полегшує для учасників процедури укладання пенсійних контрактів на членів сім'ї, подання заяв на виплати або підготовки додаткових угод у зв'язку зі зміною особистих даних.

3. Для гостей і тих, хто тільки вивчає для себе можливість участі в системі недержавного пенсійного забезпечення, на сайті пропонується з допомогою «Пенсійного калькулятора» самостійно розрахувати приклад накопичення в НПФ і сум пенсійних виплат, згідно із заданими умовами», – такі інноваційні технології були презентовані членам ради Недержавного пенсійного фонду «Покрова» під час їхнього нещодавнього чергового засідання.

Особливий акцент було зроблено на першому пункті, адже сьогодні Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів – єдиний в Україні адміністратор, який реалізував можливість щоденного розподілу чистої вартості активів і чистої вартості одиниці пенсійних внесків. «Завдяки цьому ми одержали можливість у щоденному режимі справедливо розподіляти отриманий фондом прибуток і визначати частки кожного учасника НПФ «Покрова» у чистій вартості активів фонду, залежно від часу знаходження його пенсійних внесків у фонді й суми цих внесків», – зазначали представники ТзОВ «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів».

Інші питання порядку денного засідання ради НПФ «Покрова» були такі:

1. Заслуховування звітів про діяльність адміністратора фонду, компанії з управління активами, банку-зберігача за 2008 рік.

2. Затвердження інформації про фінансовий стан пенсійного фонду, яка підлягає оприлюдненню. Аналіз аудиторського висновку.

3. Прийняття рішення про скликання чергових зборів засновників та формування порядку денного з урахуванням пропозицій засновників та вкладників НПФ «Покрова».

Департамент інформації УГКЦ

 

На фото: 1) голова ради о. Василь Копичин; 2) засідання ради НПФ «Покрова»; 3) члени ради: Ігор Грицак та Богдан Бойко; 4) секретар ради о. Олекса Петрів; 5) голова ради «ВСЕАПФ» Володимир Ульянов

 

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925