З благословення правлячих єпископів Стрийської єпархії розпочато розвиток Недержавного пенсійного фонду «Покрова» у ще одній єпархії УГКЦ.

Перше представлення фонду «Покрова» відбулося ще 3 листопада 2008 року під головуванням Владики Юліяна (Ґбура) та за участю Єпископа-помічника Стрийської єпархії Владики Тараса (Сеньківа). Саме тоді учасники зустрічі погодились, що добрим початком для розвитку фонду є створення Інформаційно-консультаційного центру НПФ «Покрова» та підготовка кваліфікованих працівників.

7 травня 2009 року відбулася перша презентація НПФ «Покрова» для священослужителів 1 групи освітніх курсів Стрийської єпархіїї. Результатом цієї зустрічі стало відкриття першого ІКЦ НПФ «Покрова» у Стрийській єпархії та сплановано презентації для інших трьох груп священослужителів єпархії, що відбудуться 14, 21 та 29 травня.

Отримати інформацію про діяльність фонду та оформити пенсійний контракт можна у консультантів: о. Михайла Коцуровського, п. Андрія Борсукевича, п. Ольги Коцуровської.

ІКЦ НПФ «Покрова» у Стрийській єпархії знаходиться за адресою: м. Стрий, вул. Гайдамацька 15, офіс 16.

Підготувала Наталя Копичин,
регіональний консультант

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925