Консультанти Інформаційно-консультативного центру м. Трускавець Недержавного пенсійного фонду «Покрова», за згодою адміністратора фонду ТОВ ВСЕАПФ, взяли собі за добру звичку провадити популяризацію фонду не через пряму рекламу по телебаченні, радіо, а через сприяння у проведенні різного роду акцій.

Нещодавно, а саме 28 лютого вони посприяли у проведенні благочинної акції на підтримку дітей-сиріт дитячого будинку м. Борислава. Ця акція стала добрим початком у подальшій діяльності.

З 13 по 15 березня 2009 року в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії проводились реколекції - конференція для дружин священиків нашої єпархії. Цей захід проводиться вперше за останні 10 років. Організатором навчання був о. Василь Нестор, cекретар єпископа. Коли вперше пролунала інформація про реколекції, то записалось лише 7 бажаючих осіб. Тоді отець Василь звернувся в ІКЦ м. Трускавця НПФ «Покрова». Ми обговорили це питання і представили на розгляд адміністратору фонду «Покрова» ТОВ ВСЕАПФ.

Про часткове спонсорування реколекцій отець Василь розповів на деканальних зборах, що відбулись 24 лютого 2009 року. Результат не змусив себе довго чекати – на реколекції записалось 48 осіб.

У порядок денний реколекцій внесли лекцію – представлення НПФ «Покрова», яка після спільної молитви та благословення Преосвященного Владики Юліана, розпочала реколекційні науки. Основною темою лекції було питання вибору: «Бути бідним чи багатим – справа кожної людини зокрема». Лектор чимало уваги приділила питанню необхідності правильно використовувати гроші. Були зачитані та проаналізовані історії та притчі зі Святого Письма (Мр.10:17-23; Мт.25:14-30), обговорені питання по плануванню бюджету сім’ї, про необхідність відкладати гроші на пенсію.

Зокрема, було зазначено, що якщо ви не звертаєте на гроші уваги, не розпоряджаєтесь ними раціонально, то коли попадаєте в скрутне становище, гроші починають керувати вашою поведінкою та свідомісю. Тому кожен має стати відповідальними за свої гроші.

На лекції було представлено НПФ «Покрова», засновником якого є наша Церква. Присутні мали можливість задати питання, які їх цікавлять. Вкінці усім були роздані матеріали, що містили стислий зміст лекції та анкету, за результатами якої можна буде спланувати подальшу роботу ІКЦ м. Трускавця НПФ «Покрова».

Наталя Копичин,
Регіональний консультант ІКЦ м. Трускавець
НПФ «Покрова»

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925