З 27 по 29 березня 2009 року в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії проводилися реколекції для академічної молоді Дрогобицького державного педагогічного університету імені І. Франка.

Цей захід, який організував о. Олег Кекош, духівник молоді ДДПУ, проводиться кожного року. Реколектантом був о. Василь Поточняк, голова Комісії у справах молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії. За його згодою, у неділю, 29 березня, відбулася зустріч консультанта Інформаційно-консультаційного центру м. Трускавця НПФ «Покрова» Наталі Копичин із молоддю. На зустрічі були присутні 63 особи. Більшість із них студенти та школярі старших класів.

Розмова була надзвичайно цікавою та живою. Зустріч розпочалася із питань «Про що ви мрієте?» та «Чи відкладали ви коли-небудь гроші на свою мрію». Молодь наводила яскраві приклади заощадження грошей із власного життєвого досвіду, розповідала, у який спосіб вони це робили, як вкінці витрачали зібрані накопичення. Із цікавістю слухали також про планування власного бюджету та контролю своїх витрат.

Зустріч закінчилася представленням пенсійної реформи в Україні та ознайомленням із НПФ «Покрова». На даному заході було проведене анкетування. За даними опитування, усі дуже позитивно віднеслись до такої зустрічі. Багато учасників зустрічі виявили бажання отримати додаткову інформацію про діяльність НПФ «Покрова», а дехто навіть вирішив стати його учасником.

Солодке частування, організоване за підтримки адміністратора НПФ «Покрова», було приємним подарунком для усіх присутніх

Прес-служба ІКЦ м. Трускавця

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925