У приміщенні Катихетичного центру біля Катедрального собору Святого Воскресіння ГНІХ в м. Івано-Франківську  відбулася прес-конференція, на якій було повідомлено про відкриття Недержавного пенсійного фонду "Покрова".

Прес-конференція була підготовлена з метою висвітленя в ЗМІ інформації про заснування, діяльність і перспективи розвитку даного пенсійного фонду, який створений Главою УГКЦ Блаженнішим Любомиром для соціального захисту духовенства та вірних УГКЦ.

В президії були: Преосвященний Владика Володимир (Війтишин), член Надзірної ради фонду, о. митр. Василь Копичин, голова Наглядової ради фонду, п. Володимир Ульянов, голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів", о. митр. Михайло Залеський, Єпархіальний економ, та п. Марія Залеська, представник фонду від Івано-Франківськох єпархії УГКЦ.

В залі були присутні представники місцевих телерадіокомпаній. Вони мали можливість задати свої запитання про пенсійних фонд, заснований Церквою.

Офіційно свою діяльність Недержавний пенсійний фонд "Покрова" розпочав 1 вересня 2008 року. Серед головних пріоритетів фонду слід зауважити забезпечення надійного довгострокового збереження пенсійних накопичень, безумовне гарантування прав і законних інтересів учасників фонду з моменту укладення пенсійного контракту та виплата в майбутньому недержавної пенсії, яка не впливатиме на розмір державної пенсії.

Після прес-конференції відбулася зустріч з деканами Івано-Франківської єпархії УГКЦ, де йшлося про створення представництва фонду в єпархії.

о. Юрій Трухан, секретар Владики Володимира

04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925