Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Піклування про себе майбутнього
Ви наближаєтеся до тридцятого Дня народження або не так давно його відзначили? Мабуть, ви повні сил та ідей, розпочали самостійно заробляти кошти та утримувати себе і рідних. У своїй праці не забуваєте про відпочинок. Тому частина зарплати відкладається і накопичується різними способами. Попри це ще потрібні нове житло, автомобіль, засоби комфорту чи краси. І це також потребує відкладання коштів. А чи задумувалися про те, а що далі? Мабуть, діти і їхнє навчання, професійна самореалізація, певний суспільний статус. А що далі? Велика родина із зустрічами на свята, подорожі у нові місця, управління певними проєктами. А далі що? А далі – заслужена пенсія. Але якою вона буде?
20.10.2021
Що пропонує НПФ «Покрова» особисто для Вас?
Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» - це неприбуткова організація. Створена вона для накопичення, зберігання та інвестування фінансів вкладників задля їхнього забезпеченого майбутнього. Діяльність фонду регулюється Законом України «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 15 грудня 2005 року. Це свідчить про легальність фонду із однієї сторони, та про його підзвітність – з іншої. Окрім того, будучи створеним під егідою Української Греко-Католицької Церкви, фонд будує свою діяльність на християнських засадах піклування про людину.
15.10.2021
Пенсійна система України: три дороги
Сьогодні в Україні співіснують три варіанти пенсійного забезпечення. Перший тип – це така близька та знайома усім солідарна система. Згідно неї, кожен працездатний громадянин за допомогою сплати Єдиного соціального внеску у Державний пенсійний фонд підтримує тих осіб, які вже перебувають на заслуженій пенсії. Зараз Єдиний соціальний внесок (ЄСВ) становить 22% від зарплати. Ще у 2017 році Інститут демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи передбачав, що за 10 років в Україні на одного працівника припадатиме 2 пенсіонерів. Це один із наслідків демографічної кризи у країні, масової еміграції за кордон та старіння населення.
12.10.2021
Як вберегти себе від обману та власні кошти від шахраїв?
У багатьох із нас є гіркий досвід зустрічі із шахраями. Сьогодні люди часто повідомляють про випадки афер, шахрайств чи крадіжок. За результатами Всесвітнього дослідження економічних злочинів та шахрайства, 51% українських організацій постраждали від шахрайства за останні два роки. І це організації, які мають свої служби безпеки та юридичні відділи. А що вже говорити про пересічного громадянина? Це змушує більш прискіпливо ставитися до витрачання, накопичення чи зберігання коштів. «Питання довіри є складнішим. Недовіра до недержавних пенсійних фондів залежить від довіри населення до фінансових інститутів. Майже 60% українців не довіряють банкам в Україні. А 54% населення не хочуть вкладати заощадження в недержавні пенсійні фонди», - зазначив керуючий локальними активами групи ICU Григорій Овчаренко. Саме тому Недержавні пенсійні фонди змушені гарантувати своїм вкладникам безпеку їхніх накопичень. Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» робить це аргументовано та прозоро.
07.10.2021
Як забезпечити собі гідну старість за допомогою додаткової пенсії?
Ні для кого не є секретом, що сучасне державне пенсійне забезпечення часто є мізерним та недостатнім. Нерідко ми зустрічаємося та спілкуємося із пенсіонерами в Україні, які повинні добре вираховувати свої можливості відповідно до пенсії, яку отримують. Таких людей в Україні на сьогодні нараховується 11, 1 млн. осіб. Більша частина із них – 4,2 млн осіб отримують пенсію від 2000 до 3000 гривень. Інша частина має можливість отримувати дещо більше - 2 мільйони осіб в середньому отримують 3778 грн.
03.10.2021
Що таке недержавний пенсійний фонд «Покрова»?
Недержавний пенсійний фонд (НПФ) – це юридична особа. Вона створюється на основі законодавства України, а саме - відповідно до Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 15 грудня 2005 року. Саме цей Закон України регулює діяльність нашого Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова».
01.10.2021
Обирай Пенсійний фонд «Покрова» для забезпечення гідної старості
28 вересня 2021 року відбулася пресконференція Міністра соціальної політики України Марини Лазебної. Темою зустрічі стало: «Субсидії та пенсійне забезпечення». Під час свого виступу та відповідей на запитання журналістів Міністр заявила, що сьогодні основні зусилля усіх гілок влади повинні бути спрямовані серед іншого на стимулювання розвитку добровільних пенсійних накопичень.
29.09.2021
Пенсійна незалежність: куди вкладати незайві гроші
Їсти чи платити комунальні послуги? На жаль, солідарна система виплати пенсій сьогодні не може забезпечити гідну старість. Податки просто не покривають потреб Пенсійного фонду. Державної дотації теж не вистачає для гідних виплат.
02.09.2021
Сплатив внесок до Недержавного пенсійного фонду – перевір його зарахування в особистому кабінеті
Недержавне пенсійне накопичення – це історія на роки, тому дуже важливо мати можливість контролювати стан свого індивідуального пенсійного рахунку та перевіряти, щоб адміністратор недержавного пенсійного фонду своєчасно зараховував ваші внески на рахунок, у щоденному режимі розподіляв інвестиційний результат та постійно активізував показники діяльності НПФ.
16.07.2021
Як перевести свої кошти до Пенсійного фонду «Покрова»
Не подобається як працює недержавний пенсійний фонд (НПФ), у якому Ви відкрили пенсійний рахунок? Часто замислювались, чи не перейти до ВІДКРИТОГО НЕДЕРЖАВНОГО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ «ПОКРОВА», але не знаєте як це зробити?
31.05.2021
Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925