19 березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч, під час якої представники недержавного пенсійного фонду «Покрова» презентували діяльність фонду духовенству Одеського екзархату Української Греко-Католицької Церкви.

Зустріч проходила у форматі Zoom-конференції, в якій взяли участь владика Михаїл Бубній, екзарх Одеський, о. Петро Маковецький, канцлер Одеського екзархату та координатор НПФ «Покрова» в Одеському екзархаті, а також близько 40 священників екзархату.

Розпочалася зустріч із молитви і благословення владики Михаїла. У своєму слові єпископ привітав представників недержавного пенсійного фонду «Покрова» і духовенство екзархату. Звертаючись до присутніх, екзарх підкреслив важливість матеріального забезпечення для священників, їхніх сімей і вірних після виходу на пенсію. За словами єпископа, недержавний пенсійний фонд може стати хорошим інструментом для забезпечення гідної старості. Фонд «Покрова» має прозору та відповідальну систему управління, що гарантує безпеку та надійність пенсійних накопичень.

Відтак команда фонду «Покрова» на чолі з отцем Ярославом Валюхом, координатором фонду, Ярославом Савченком, керівником Компанії управління активами «Всесвіт», та Тетяною Сальніковою, директором Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів представили ключові аспекти роботи фонду, його переваги та можливості для забезпечення гідної старості. Доповідачі розкрили структуру діяльності фонду, інвестиції і дохідність.

До слова, недержавний пенсійний фонд «Покрова» створено у 2007 році. Засновником цього фонду є Українська Греко-Католицька Церква. Рада Пенсійного Фонду «Покрова» є його постійним органом управління, що у встановленому порядку здійснює керівництво та контроль за поточною діяльністю фонду, вирішує основні питання його діяльності. Раду обирає Патріарша курія УГКЦ.

Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова»,

21 березня 2024 року
                        
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925