Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Адміністратор НПФ «Покрова» реалізував для учасників фонду нові засоби контролю cвоїх пенсійних накопичень
1. На новій веб-сторінці Товариства з обмеженою відповідальністю «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів» www.vseapf.com.ua, яка стала доступною для користувачів 13 квітня 2009 року реалізовано можливість учасникам НПФ «Покрова» у щоденному режимі особисто контролювати свої пенсійні накопичення за допомогою сучасних технологічних рішень.
15.05.2009
Вишкіл молодіжних лідерів у Коломиї за сприяння НПФ «Покрова»
9 травня на базі МХО «Діти Світла» Катедрального собору Преображення Христового м. Коломия за сприяння НПФ «Покрова» відбувся вишкіл молодіжних лідерів у Коломиї. Це вже п’ятий тур вишколу лідерів, який власними силами проводить Молодіжна комісія Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ для представників молодіжних християнських організацій.
12.05.2009
Відкрито перший Інформаційно-консультаційний центр у Стрийській єпархії
З благословення правлячих єпископів Стрийської єпархії розпочато розвиток Недержавного пенсійного фонду «Покрова» у ще одній єпархії УГКЦ. Перше представлення фонду «Покрова» відбулося ще 3 листопада 2008 року під головуванням Владики Юліяна (Ґбура) та за участю Єпископа-помічника Стрийської єпархії Владики Тараса (Сеньківа). Саме тоді учасники зустрічі погодились, що добрим початком для розвитку фонду є створення Інформаційно-консультаційного центру НПФ «Покрова» та підготовка кваліфікованих працівників.
08.05.2009
Молодь хоче жити краще!
З 27 по 29 березня 2009 року в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії проводилися реколекції для академічної молоді Дрогобицького державного педагогічного університету імені І. Франка.
30.03.2009
Те, що ви робите з грішми, після того, як їх заробите, робить вас багатим, або бідним
Консультанти Інформаційно-консультативного центру м. Трускавець Недержавного пенсійного фонду «Покрова», за згодою адміністратора фонду ТОВ ВСЕАПФ, взяли собі за добру звичку провадити популяризацію фонду не через пряму рекламу по телебаченні, радіо, а через сприяння у проведенні різного роду акцій.
17.03.2009
НПФ "Покрова" посприяв у проведенні "Запустів для молоді м. Трускавця"
Особливістю Недержавного пенсійного фонду "Покрова" є те, що його засновником є Українська Греко-Католицька. Ця своєрідність фонду проявляється і в діяльності обслуговуючих компаній. У Законі України "Про недержавне пенсійне забезпечення" визначено обов’язки обслуговуючих компаній недержавних пенсійних фондів. Зокрема, серед основних завдань адміністратора пенсійних фондів є "надавати пенсійному фонду агентські та рекламні послуги, пов’язані з його діяльністю". Адміністратором НПФ "Покрова" є ТОВ Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів.
05.03.2009
Щораз більше людей дбає про свою старість у співпраці з церковним пенсійним фондом "Покрова"
У вересні 2008 року, коли Недержавний пенсійний фонд "Покрова" розпочав свою діяльність, його учасниками були двоє осіб, на особистому рахунку яких у сумі було 602 грн. Станом на 17 лютого 2009 року учасниками фонду стали 177 осіб, чиста вартість активів яких становить 73 тис. 80 грн. Це, за словами Володимира Ульянова, голови Наглядової ради Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів і компанії з управління активами "Всесвіт", які обслуговують діяльність НПФ "Покрова", найкращі показники щодо фізичних осіб серед усіх зареєстрованих в Україні недержавних пенсійних фондів.
21.02.2009
Виробнича нарада НПФ «Покрова» у м. Трускавець
30-31січня 2009 року у м. Трускавець в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбулася виробнича нарада Недержавного пенсійного фонду «Покрова». Нараду провели: голова ради НПФ «Покрова» о. Василь Копичин, голова Наглядової ради Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів і компанії з управління активами "Всесвіт", які обслуговують діяльність НПФ "Покрова" Володимир Ульянов та керівник Департаменту продаж та регіональних представництв Анатолій Ніколов. У засіданні брали участь 20 консультантів фонду «Покрова».
06.02.2009
Пенсійний фонд "Покрова" розбудовує свою структуру
"У ці дні успішно розвивається справа побудови структури нашого пенсійного фонду. За рішенням Наглядової ради НПФ "Покрова", здійснюється побудова такої вертикалі: рада фонду; єпархіальні представники, призначені декретом місцевого єпископа; мережа консультаційно-інформаційних пунктів на місцях. Метою роботи всіх представництв є донесення до всіх зацікавлених осіб повної, достовірної і актуальної інформації про діяльність "Покрови"", – для Департаменту інформації розповів о. митр. Василь Копичин, голова Наглядової ради Недержавного пенсійного фонду "Покрова". Приводом для нашої розмови стало проведення чергового практичного семінару для майбутніх консультантів "Покрови". Семінар, який відбувся 30-31 січня у Трускавці, зібрав 26 осіб – представників усіх єпархій та екзархій УГКЦ.
04.02.2009
НПФ "Покрова" та державні регулюючі органи спільно працюватимуть для захисту інтересів учасників фонду
"У сьогоднішній ситуації Синодом Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства було вирішено, що Церква мусить взяти участь у процесі підвищення економічної грамотності своїх вірних. Недержавні пенсійні фонди, окрім прямого свого завдання: забезпечувати гідну старість, мають ще одну важливу функцію: навчати основ фінансово-економічного життя", – сказав о. Олекса Петрів, секретар Наглядової ради Відкритого недержавного пенсійного фонду "Покрова", під час круглого столу "Недержавне пенсійне забезпечення в Україні. Виклики та перспективи розвитку". Захід був організований 10 грудня 2008 року Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України за підтримки Проекту USAID "Розвиток ринків капіталу".
11.12.2008
Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925