Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Інформаційний лист Держфінпослуг адміністраторам недержавних пенсійних фондів
Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України інформує, що з 01.01.2009 набирає чинності нова редакція Положення про оприлюднення інформації про діяльність недержавного пенсійного фонду, затверджена розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України (далі – Держфінпослуг) від 23.10.2008 №1218) (далі – Положення). Нова редакція Положення розроблена з метою підвищення рівня інформованості громадськості щодо діяльності недержавного пенсійного фонду та створення системи оцінки діяльності недержавних пенсійних фондів на засадах публічності.
10.12.2008
КІПи навчатимуть вірних УГКЦ, як правильно використовувати гроші
"Найближча перспектива – це відкриття у кожній єпархії/екзархії УГКЦ консультаційно-інформаційних пунктів (КІПів), де можна було би кожній людині отримати повну інформацію щодо цього фонду зокрема, та системи недержавного пенсійного забезпечення загалом. Це робимо для того, щоб навчити людей як користатися грішми, як їх ефективніше заощаджувати", – в інтерв’ю радіо "Воскресіння" сказав о. Василь Копичин, голова Наглядової ради Недержавного пенсійного фонду "Покрова", розповідаючи про перші місяці діяльності фонду.
07.12.2008
Священики Стрийської єпархії ознайомилися із діяльністю Недержавного пенсійного фонду "Покрова"
Презентаційна зустріч відбулася 3 листопада 2008 року в парафії Всіх святих українського народу м. Стрий. На зустріч були запрошені Протопресвітери єпархії, члени Колегії Єпархіальних радників, Пресвітерської та Економічної Рад. Священиків цікавили питання щодо процедури реєстрації у фонді, складання пенсійних внесків, отримання виплат, тощо.
05.11.2008
Презентація недержавного пенсійного фонду "Покрова" у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії
28 жовтня під час чергового соборчику деканів Самбірсько-Дрогобицької Єпархії було презентовано Недержавний пенсійний фонд (НПФ) "Покрова", заснований УГКЦ в особі Блаженнішого Любомира. Преосвященний Владика Ярослав (Приріз), Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, розказав присутнім про задуми щодо створення такого фонду та напрацювання Синоду Єпископів у цій царині. НПФ "Покрова" представляли митр. прот. Василь Копичин, голова Наглядової ради, та пан Володимир Ульянов, голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів" і компаній з управління активами "Всесвіт".
01.11.2008
Презентація Недержавного пенсійного фонду "Покрова" в Бучацькій єпархії
23 жовтня 2008 року у конференційному залі Бучацької єпархії, з благословення Апостольського Адміністратора о. Дмитра Григорака, ЧСВВ, відбулася прес-конференція, на якій духовенству та мирянам було представлено загальні засади і поняття про Недержавний пенсійний фонд (НПФ) "Покрова".
27.10.2008
Презентація Недержавного пенсійного фонду "Покрова" в Івано-Франківську
У приміщенні Катихетичного центру біля Катедрального собору Святого Воскресіння ГНІХ в м. Івано-Франківську відбулася прес-конференція, на якій було повідомлено про відкриття Недержавного пенсійного фонду "Покрова". Прес-конференція була підготовлена з метою висвітленя в ЗМІ інформації про заснування, діяльність і перспективи розвитку даного пенсійного фонду, який створений Главою УГКЦ Блаженнішим Любомиром для соціального захисту духовенства та вірних УГКЦ.
23.10.2008
Недержавний пенсійний фонд "Покрова" презентували у Львові
22 жовтня 2008 року у конференційному залі Львівської архиєпархії відбулася прес-конференція, на якій духовенству і вірним було представлено діяльність Недержавного пенсійного фонду (НПФ) "Покрова". Учасниками прес-конференції, які й розповіли про пенсійний фонд, були: о. Василь Копичин, голова Наглядової ради НПФ "Покрова", о. Володимир Ониськів, економ Львівської архиєпархії, п. Володимир Ульянов, голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів" і компаній з управління активами "Всесвіт" та п. Олег Зототухін, член ради фонду.
22.10.2008
Головна мета відвідин єпархій – поширення інформації про НПФ "Покрова"
Такий акцент поставив о. Василь Копичин, голова Наглядової ради Недержавного пенсійного фонду "Покрова", коментуючи для Департаменту інформації УГКЦ серію його візитів, які відбуваються цими днями до єпархій УГКЦ Західної України. Інформувати вірних Церкви про створення та мету діяльності НПФ "Покрова" о. Копичину допомагає п. Володимир Ульянов, голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів" (з цією компанією за законом НПФ "Покрова" підписав договір про адміністрування).
21.10.2008
Недержавний пенсійний фонд
Зустріч Владики Тараса (Сеньківа) з представниками фонду відбулася в Стрию 20 жовтня 2008 року в конференц-залі Єпархіального управління. Темами зустрічі стали питання утворення консультаційно-інформаційного центру фонду в єпархії, підготовка кваліфікованих працівників та умови укладення пенсійних контрактів і отримання пенсійних виплат.
21.10.2008
Розпочала працювати веб-сторінка нашого фонду
Практично завершено створення веб-сторінки нашого Відкритого недержавного пенсійного фонду "Покрова", який заснував Керівний центр "Патріарша курія УГКЦ" в особі Блаженнішого Любомира. На нашому сайті крім інформаційних матеріалів про недержавне пенсійне забезпечення загалом, та НПФ "Покрова" зокрема, розміщено інформацію, необхідну для укладення пенсійного контракту та саму форму цього контракту. Найближчим часом буде реалізовано можливість запиту виписки з індивідуального пенсійного рахунку он-лайн, а також можливість задати будь-яке запитання про фонд і про систему недержавного пенсійного забезпечення.
15.10.2008
Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925